_______________________________________________
_
_______________________________________________
_

Σχετικά με εμάς

Ποιοί Είμαστε

H SunRose πρωταγωνιστεί στον κλάδο του γυναικείου ενδύματος από το 2002 να είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στον χώρο της με εξειδίκευση στα μεγάλα μεγέθη (48 -64).

Το ανανεωμένο σχεδιαστικό team, με την φιλοσοφία του always fresh, δημιουργεί αποκλειστικά στην Ελλάδα ολοκληρωμένες συλλογές. Προσφέρει επιλογές για εμφανίσεις μοναδικές, σε κάθε περίσταση που απαιτεί η σύγχρονη εύσωμη γυναίκα, με γνώμονα την ποιότητα, την άνεση και την προσιτή τιμή.

Στόχος κάθε σαιζόν είναι να υλοποιεί με ποιοτικά υφάσματα και ραφές κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, με αισθητική και δημιουργικότητα, προτάσεις που αποπνέουν γοητεία και μοναδικό stylestatus.

Η συνεργασία με την εταιρία μας εξασφαλίζει ότι το κατάστημά σας θα είναι σε θέση να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς στο χώρο της γυναικείας ένδυσης μεγάλων μεγεθών, και θα ικανοποιεί κάθε ιδιαιτερότητα ακόμα και του πιο απαιτητικού γυναικείου σώματος.

Οι εγκαταστάσεις της SunRose βρίσκονται στη Μεταμόρφωση όπου και εκτίθεται συνολικά η συλλογή μας προκειμένου ο έμπορος να μπορεί να βρει εύκολα το ύφος και το στυλ που του ταιριάζει προκειμένου να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει το κατάστημά του.

Στο χώρο μας σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα θα εξυπηρετηθείτε άνετα και να προμηθευτείτε ετοιμοπαράδοτα ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές καθώς υπάρχει πάντα διαθέσιμο εμπόρευμα.